Чудова п'ятірка 4 сезон всі серії

Серіал детектив «Чудова п'ятірка 4 сезон »:

Оперуповноважені забійного відділу Петровського РВВС Санкт-Петербурга щодня ризикують своїм життям у боротьбі зі злочинністю. У колективі є такі легендарні серед вітчизняних силових структур особистості, як майор Павло Шапошніков, капітан Дмитро Красавченко і володар такого ж звання Тимур Бубнов, старший лейтенант Антон Вітров і лейтенант Володимир Кузьмін. Представники санкт-петербурзького кримінального співтовариства побоюються цих п'ятьох служителів закону та знають, що їм краще не траплятися. Згуртував чудову п'ятірку досвідчений начальник – підполковник Андрій Голованов.

Співробітники цього відділу забій ніколи не беруть участь у корупційних схемах. Їм байдуже, наскільки авторитетна перед ними людина. Якщо він порушив закон, то офіцери зроблять усе можливе, щоби цей громадянин поніс заслужене покарання. У учасників чудової п'ятірки різні характери та уявлення про життя. Між ними, безперечно, виникають протиріччя, непорозуміння і навіть конфлікти. Але в одному вони є однодумцями: у принциповій боротьбі з криміналом і збереженні честі мундира. Які пригоди та небезпеки чекають на товаришів по службі?

Серіал Чудова п'ятірка 4 сезон 1 - 30, 31, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Чудова п'ятірка 4 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чудова п'ятірка 4 сезон 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чудова п'ятірка 4 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чудова п'ятірка 4 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чудова п'ятірка 4 сезон (2021)