Чудова п'ятірка 2 (2020) всі серії

Серіал детектив «Чудова п'ятірка 2 (2020)»:

Співробітники з Петровського відділу внутрішніх справ у Петербурзі продовжують нести свою нелегку, але дуже потрібну для всіх оточуючих службу. Керує ними підполковник по імені Андрій Голованов.

Ну а в його команді служать майор Шапошников, капітани Тимур Бубнов і Дмитро Красавченко, лейтенант Володимир Кузьмін і старший лейтенант Антон Вітрів. Всі вони відрізняються за характером, але тим не менш являють собою дуже хорошу і згуртовану команду.

І хоча багато чого в їх життя, а також життя рідного міста встигло змінитися, поліцейські незмінно залишаються вірними своїм моральним принципам. Практично щодня цим п'ятьом працівникам поліції доводиться стикатися зі злом і всілякими злочинами. І вони, незважаючи на різні перешкоди, продовжує охороняти спокій простих петербуржців.

Серіал Чудова п'ятірка 2 (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Чудова п'ятірка 2 (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чудова п'ятірка 2 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чудова п'ятірка 2 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чудова п'ятірка 2 (2020)