За годину до світанку всі серії

Мелодрама За годину до світанку  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, триллер, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, триллер, история «За годину до світанку »:

Сорок шостий рік. Лейтенант Журавльов, як і більшість громадян, був на війні. Після всього пережитого Дмитро вирішив працювати міліціонером, щоб охороняти спокій громадян. Начальником у нього став майор за прізвищем Шумейко.

З-за суворого і жорсткого характеру за ним закріпилося прізвисько " Сатана. Він практично завжди чітко знає що потрібно робити і домагається своїх цілей, чого б йому це не коштувало. Журавльов приходить у команду саме тоді, коли в місті щосили промишляє бандит Кліщ зі своїми подільниками.

Журавльов намагається розробити план, який допоміг би зловити зловмисників. Зробити це, як з'ясувалося, не занадто просто і бандитські розбірки виявляються навіть страшніше, ніж військові баталії.

Серіал За годину до світанку 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «За годину до світанку » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал За годину до світанку 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За годину до світанку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За годину до світанку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » За годину до світанку (2020)