Майор поліції всі серії

Мелодрама Майор поліції  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 мая 2014
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив, криминал, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал, мелодрама «Майор поліції »:

Андрій Камишин майор міліції з невеликого провінційного містечка – паталогически не переносить брехню і корупцію, явно комусь дуже сильно заважав своєю чесністю і принциповістю. Проти досвідченого оперативника було сфабриковано справу, за яке слідчого посадили на три роки, а в ході розглядів приписали психіатричну неврівноваженість і помістили в клініку суворого режиму для душевно хворих. Через деякий час, чоловік виправдали і реабілітували. За час ізоляції Андрій практично втратив зв'язок зі своїми рідними і довгі роки нікого з них не бачив.

Йому належить почати своє існування з чистого аркуша, але чи так це легко зробити, коли тобі 45 років, а за плечима важкий тягар пережитого, яке так легко не забути. Очеретину за його старі заслуги та професіоналізм пропонують посаду в поліції – заступника керівника Управління Внутрішніх Справ. Він погоджується і з головою поринає в улюблену роботу. Камишин особисто формує команду з кращих фахівців, перед якими ставить досить прозорі і чіткі цілі: почати безкомпромісну боротьбу з криміналом, опутавшую всю провінцію. Напевно, такими діями і кроками, він знову наживе собі кровних і ненавидить його ворогів, які в черговий раз спробують прибрати з дороги чесного поліцейського. Але схоже на цей раз це буде зробити набагато складніше!

Серіал Майор поліції 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Майор поліції » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майор поліції 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майор поліції всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майор поліції онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майор поліції (2013)