Дует по праву (2018) всі серії

Серіал детектив, мелодрама «Дует по праву (2018)»:

Майор Тетяна Титова столичний слідчий перекладається з величезного мегаполісу у відділення карного розшуку маленького провінційного містечка. У Москві вона очолювала відділ з особливо важливих справ, а тепер негласна директива означає лише одне для героїні, що її приймають на нове місце служби лише рядовим оперативником. Як правило, все таємне стає явним і чуйні про новоприбулої колезі і її похмурому перекладі породжують масу чуток навколо неї.

Але незважаючи ні на що, горда і принципова жінка погоджується на цю непривабливу посаду. Таня, відданий своїй роботі, і не уявляє свого існування без неї, з цієї причини погодитися з суворим для неї вердиктом і в терміновому порядку влитися у трудові будні забійного відділу і налагоджувати спільну мову з колективом. Зараз для неї головне налагодити взаємозв'зв'язок зі своєю начальницею Аллою Давидової, яка колись була її близькою подругою, але жінки вже давно не спілкуються. Тепер прийшов момент істини, коли треба забути старі образи і присвятити собі спільної діяльності, боротьба із злочинністю, тім більше що справ у них предостатньо. Чи вийде у Титової дива своєю і знайте свою нішу в екстремальних для неї обставинах?

Серіал Дует по праву (2018) 1-16,17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Дует по праву (2018)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Дует по праву (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дует по праву (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дует по праву (2018)