Дует по праву всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Дует по праву »:

Майор Тетяна Титова — колишній слідчий з особливо важливих справ зі столиці, переводиться в провінційне місто на посаду рядового оперативника, що викликає численні чутки та пересуди серед його нових колег. Але причина явного пониження в посаді жінки — не найголовніша таємниця, адже в її досьє повністю засекречена інформація про особисте життя.

На новому місці Титової належить працювати під керівництвом своєї старої подруги майора Давидової, з якою вони не спілкувалися багато років, а причини сварки, що сталася у минулому, обидві жінки хотіли б зберегти в таємниці від оточуючих...

Серіал Дует по праву 1- 15, 16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Дует по праву » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Дует по праву 18 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дует по праву всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дует по праву онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дует по праву (2018)