Шукач 3 всі серії

Мелодрама Шукач 3  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
3 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив «Шукач 3 »:

Скандал з керівництвом вплинув на кар'єру Олександри Кушнір, зуміла дослужитися у столичному МВС до звання підполковника. У результаті головна героїня багатосерійного фільму «Шукач» покинула Москву і відправилася в Краснодарський край. Її перевели в провінційний Дивноморск, розташований неподалік від Геленджика. Це стало для жінки непростим випробуванням. По-перше, підлеглі відмовлялися працювати під керівництвом жінки і навіть хотіли перейти в інший відділ. По-друге, начальником ОВС виявився екс-коханий Олександри Павло Мішин.

Але до початку 3-го сезону вона зуміла впоратися практично з усіма труднощами. Причому в обох випадках героїні допомогла цілеспрямованість, дозволила розкрити декілька заплутаних справ. Життя підполковника Кушнір налагоджується, причому не тільки в якості начальника карного розшуку, але й звичайної жінки. Однак найближчим часом лиходійка-доля готує героїні черговий сюрприз, який переверне все з ніг на голову. Складності почнуться після рядового візиту до лікаря, після якого зміняться відносини Кушнір з колегами і друзями, її кар'єра, побут і особисте життя.

Серіал Шукач 3 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шукач 3 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шукач 3 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шукач 3 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукач 3 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шукач 3 (2018)