Шукач 2 всі серії

Серіал детектив «Шукач 2 »:

Колись Олександра Кушнір була столичним слідчим. Але на початку минулого частині головна героїня багатосерійної детективної кінострічки «Шукач» опинилася в Краснодарському краї, в містечку з незвичайною назвою Дивноморск. Її перевели сюди призначили начальником карного розшуку. Цей переклад виявився вкрай непростим, і справа не тільки в первісному бойкот з боку підлеглих. Причина труднощів криється ще й у начальство – керівником Кушнір стає її колишній однокурсник Павло Андрійович Мішин.

У званні полковника він очолює ОВС, в якому тепер належить служити жінці. До початку 2-го сезону в їх відносинах все ще присутня напруга, значно ускладнює спільну роботу. Зате тепер налагоджений контакт з підлеглими: клацаючи заплутані справи немов горішки, Олександра заслужила їх повагу. З першої серії стає очевидно, що неразобравшаяся з особистим життям героїня вирішила максимально зануритися в роботу. Однак це не бентежить злочинницю-долю – вона зіштовхує жінку з ще однією людиною, з-за якого її серце починає битися частіше.

Серіал Шукач 2 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шукач 2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шукач 2 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шукач 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукач 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шукач 2 (2018)