Шукач всі серії

Серіал детектив «Шукач »:

Досвідчена слідчий Олександра Кушнір переїжджає зі столиці в приморське містечко, де має очолити місцеве відділення карного розшуку. Чоловіки-оперативники, яких не за що не можна було переконати в тому, що боротьба з бандитизмом зовсім не жіноча справа, сприймають у багнети появи начальниці-красуні. Підлеглі перший час відкрито бойкотували керівницю. Вони не розуміли її новаторських ідей, нестандартних методів роботи, які йшли в досконалий розріз із звичної робочої схемою.

Та ще все це диктує їм представниця слабкої статі хіба можна таке витримати. Це все одно що не поважати себе. Але сама Саша відреагувала на все, що відбувається абсолютно адекватно і спокійно. Для неї це не було пріоритетом або проблемою. Свою роботу вона обожнювала і могла дати фору в ній будь-якому їх професійних суддів. І тільки з часом її новоспечені колеги розуміють, що перед ними не дилетант і випадковий перехожий, а висококласний слідчий, тонкий психолог людських душ і розумниця. Вона може з легкістю розплутати сама безнадійна справа, правда, незважаючи на всі свої плюси на кар'єрному поприщі, ніяк не може знайти простого жіночого щастя.

Серіал Шукач 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шукач » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шукач 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шукач всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шукач (2015)