Синичка 4 (2020) всі серії

Мелодрама Синичка 4 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 травня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал детектив «Синичка 4 (2020)»:

Як правило чоловіки, які служать в правоохоронних органах досить скептично ставляться до появи в їх чоловічому колективі асів і професіоналів, представниць прекрасної статі. Вони твердо вважають, що не жіноча це професія, ганятися за бандитами і ризикувати під кулями. «Та й взагалі жінка може мати дедуктивним мисленням, який би допоміг розкрити хоч якусь справу». Приблизно з такою думкою і стикається Уляна Сініцина, яка з'являється у відділі карного розшуку. Молода і красива дівчина з професії досвідчений психолог, яка з легкістю може змалювати характер співрозмовника обмінявшись з ним парою фраз.

А ще фахівець змогла розробити власну методику, по якій опише психологічний портрет людини намалював малюнок в невимушеній обстановці. Дуже скоро її новоспеченим колегам доведеться прийняти той факт, що Уля неординарна особистість і нею варто рахуватися. Адже це крихке створення не побоялася пов'язати свою професійну діяльність і практику, для перевірки її унікальної теорії з жорстокими і холоднокровними вбивцями. Щоб припустити принцип і дізнатися послідовність дій, потрібно в першу чергу з'ясувати причину. І схоже у неї все вийшло і не погодитися з цим важко.

Серіал Синичка 4 (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Синичка 4 (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Синичка 4 (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Синичка 4 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синичка 4 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синичка 4 (2020)