Синичка всі серії

Мелодрама Синичка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив, криминал «Синичка »:

Навіть сама незначна, здавалося б, деталь здатна багато що розповісти про людину. Талановитий психолог Уляна Синіцина вміє користуватися цими знаннями і розробляє оригінальний метод діагностики особистості людини, заснований на спонтанних малюнках людей. Ті самі візерунки, які так часто малюють у задумі під час телефонних дзвінків, повністю оголюють єство випробовуваних в очах досвідченого фахівця.

Але інститутська кафедра вважає методику Синіциної псевдонаукової і не дає жінці захистити дисертацію на настільки одіозну тему. Уляна йде з установи і влаштовується психологом в поліцію, стаючи консультантом епатажного слідчого Ігоря Левіна.

Якщо героїня відрізняється скромністю і замкнутістю, то велелюбний і розкутий опер Левін купається в увазі жінок. Їм нелегко спілкуватися, але перше спільну справу про зникнення балерини швидко вчить їх діяти спільно. Тим більше, що зникла не одна дівчина. Здається, у місті з'явився справжній «колекціонер» молодих красунь.

Серіал Синичка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Синичка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Синичка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Синичка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синичка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синичка (2018)