Синичка 5 (2021) всі серії

Мелодрама Синичка 5 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив «Синичка 5 (2021)»:

Психолог Уляна Синіцина раніше по роботі часто змушена була мати справу з трагедіями, маніяками і заплутаними розслідуваннями. Тепер вона намагається забути про похмуре минуле у своїй професійній практиці. Адже відчувається, що власна психіка може не витримати такого нервового перенапруження. Спеціаліст намагається змінити курс своєї спеціалізації, щоб відчувати менше стресу. Уляна поступово переключається на роботу з пацієнтами, у яких сильна ретроградна амнезія: ці люди не пам'ятають власного минулого, і поняття не мають, хто вони.

Синіцина використовує свій унікальний авторський метод - діагностика спонтанного графічного малюнка. З його допомогою фахівець з'ясовує, ким були пацієнти до настання амнезії. Потім Уляна допомагає цим нещасним відшукати близьких. Несподівано у одній з «потеряшек» героїня бачить на тілі сліди скарификации - моторошні шрами з містичною символікою. Точно такі ж знаки на шкірі загиблої жертви виявляє слідча група оперативників під керівництвом Макарової. В результаті Уляну Синіцин в черговий раз привертають до розслідування як експерта-консультанта. Чи зможе ця дівчина допомогти правоохоронцям?

Серіал Синичка 5 (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Синичка 5 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Синичка 5 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синичка 5 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синичка 5 (2021)