Зникаючі сліди всі серії

Серіал детектив, мелодрама «Зникаючі сліди »:

«Зникаючі сліди» - новий детективний серіал, в центрі подій якого виявилися молоді подружжя Кирило і Тетяна. До певного моменту вони були звичайною сім'єю, мріють про щасливе і довге спільне життя. До певного моменту вони нічим особливим від інших не відрізнялися. Але одного разу в їх сім'ю прийшла біда, до якої подружжя були не готові. Їхня маленька донька Уляна була викрадена невідомими людьми. Батьки були в жаху і не знали, що їм робити. До такого не може бути готовий ні один батько. Вже дуже скоро викрадачі дали про себе знати. Вони зажадали за дівчинку великий викуп. Кирило не замислюючись відправився на зустріч. Він навіть не сумнівався в необхідності виконати те, що вимагають викрадачі.

Він лише сподівався повернути дочку. Однак визволити дитину з біди не вийшло. На його очах вибухнула машина, в якій повинна була знаходитися дівчинка і її викрадачі. Кирило не міг повірити своїм очам. До цього моменту він був сильним і мужнім. Він і сам працював в поліції і нерідко зустрічався віч-на-віч з несправедливими і трагічними подіями. Але коли вони торкнулися його сім'ї, він був до них не готовий. Він важко переживав те, що трапилося. Він не міг змиритися з тим, що Уляни більше немає. Він звинувачував у цьому себе. Він вважав, якщо б приїхав раніше, то дівчинку вдалося врятувати. Раз за разом він прокручував у голові різні варіації цих подій. І щоразу приходив до висновку, що він винен. У підсумку, ці думки загнали його в глибоку депресію, впоратися з якою самотужки просто неможливо. Чоловік втратив роботу. Від нього пішла дружина.

Тетяна і сама важко переживала смерть дочки. Але на відміну від чоловіка вона з головою пішла в роботу, щоб хоч якось відволіктися. Вона розуміла, що треба жити далі, адже нічого змінити вже не можна. Кирило став багато пити і не бачив сенсу в своєму житті. Чоловікові було важко повірити в смерть дочки, тим більше, на місці події так і не виявили тіла злочинця і дівчатка. З-за цього в душі чоловіка жевріла надія, що його дочка жива. Минув якийсь час, і в місті почали відбуватися страшні злочини. Поліція не справлялася з розслідуваннями. Зловити злочинців не вдавалося. А діти, тим часом, зникали один за іншим. Колишня начальниця Кирила прийшла до висновку, що їм в поліції потрібен справжній фахівець. Тому вона запропонувала Кирилу повернутися до роботи. І сам того не очікуючи, головний герой погодився.

Серіал Зникаючі сліди 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Зникаючі сліди » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Зникаючі сліди 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зникаючі сліди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зникаючі сліди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зникаючі сліди (2020)