Зникаючі сліди всі серії

Мелодрама Зникаючі сліди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
17 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
52 хв.

Серіал мелодрама, детектив «Зникаючі сліди »:

Драматичний серіал розповість про колись щасливій родині головних героїв – Тані і Кирила. Малятко подружжя було викрадено, злочинці вимагали викуп і коли батько приїхав з необхідною сумою на призначене місце, щоб визволити дитину, на його очах авто, в якому сиділа дочка і невідомий йому чоловік – вибухнула. Безстрашний і сильний оперативник зі значним досвідом роботи у відділі по боротьбі з криміналом важко переживав втрату. У трагедії він звинувачував тільки себе. Самобичування нічим хорошим для нього не закінчилася – глибока депресія і зловживання алкоголем.

Результат всього цього став ще плачевним – розлучення з коханою дружиною і звільнення з правоохоронних органів. А сам Кирило все ще живе тим днем і не може повірити, що Уляна загинула. Адже на місці вибуху так і не було виявлено двох трупів. Тим часом у місті продовжують зникати дорослі і діти. Поліція не може зупинити цей фатальний потік подій і вийти на слід зловмисників. Колишня керівниця Кирила допомагає йому повернути на службу, знаючи його колишні заслуги, професіоналізм і як досвідченого фахівця. При цьому в парі з ним працюватиме його колишня дружина Тетяна, найкращий профайлер.

Серіал Зникаючі сліди 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Зникаючі сліди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зникаючі сліди 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зникаючі сліди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зникаючі сліди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зникаючі сліди (2020)