Старий вояка (2020)

Мелодрама Старий вояка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
9 травня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм драма «Старий вояка (2020)»:

Важкий воєнний час, коли людям доводиться буквально виживати і в цій суворій реальності відбувається безвиході їх підтримує слабкий вогник надії, що вони зможуть подолати цей період і вирватися до світлого і мирного майбутнього. Справжні події показані в драматичному фільмі відбуваються під час Великої Вітчизняної війни. Головний герой – Єгор Кузьмич, бувалий і старий вояка, якому довелося пройти через Першу світову, і громадянські війни, коли доводилося воювати за ідею.

На передову в нинішній кровопролитне протистояння його не взяли, хоч і просився. Але в силу віку в проханні було відмовлено. На фронт пішли сини, які загинули в перший рік і старому батькові довелося отримувати похоронки. Батько важко переживає непоправну втрату, не бачачи сенсу жити далі. Адже діти для нього були всім: його гордістю, продовженням. Правда є ще дочка і маленький нетямущий онук, який є єдиною радістю. Може заради нього варто знайті у собі сили і подолати цей рубіж душевного болю. Але чоловік не залишає надії отримати можливість потрапити за лінію фронту, щоб помститися за загиблих синів.

Дивитися фільм «Старий вояка (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Старий вояка (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старий вояка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Старий вояка (2020)