Доброволець (2020) всі серії

Мелодрама Доброволець (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
29 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
військовий, драма, історія, бойовик
Тривалість:
45 хв.

Серіал військовий, драма, історія, бойовик «Доброволець (2020)»:

Драматичний серіал розповідає про післявоєнний період, події яких відбуваються у Києві. Головний герой відважний доброволець Дмитро, який недавно повернувся з фронту до рідного міста. Молодій людині незважаючи на те, що йому довелося в недавньому минулому пережити серйозний посттравматичний синдром, доводитися адаптувати до нових реалій. Після суворих бойових буднів, кровопролитних боїв, йому потрібно навчитися існувати на мирній території. Але амбітний і принциповий характер не дає Дімі спокійно залишатися в стороні від подій, що відбуваються, коли кримінальне свавілля загрожує захлеснути весь місто.

Він добровільно виявиться в гущі злочинну змову терористів і не побитися кинути виклик злу і небезпеки. Разом з групою таких же правдолюбів і борців за справедливість він вступає в нову війну. Це художня історія, яка відбувалася в страшних реаліях, коли здавалося найжахливіше повинно було залишитися позаду. Але в дійсності було досить самогубств, багато тих, хто так і не зміг побороти в собі жахи, побачені на ВВВ. І все це було перенесено ними в мирне існування і як вони намагалися виживати з цим.

Серіал Доброволець (2020) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серій

Дивитися серіал «Доброволець (2020)» онлайн всі серії

  • 40
Серіал Доброволець (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доброволець (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доброволець (2020)