Відплата всі серії

Мелодрама Відплата  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
28 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, боевик
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, боевик «Відплата »:

Юрій Шатохін міг би стати наступником свого батька, і замінити його на посаді глави процвітаючого підприємства. Але, син відомого в місті людини, вирішив присвятити своє життя армії, щоб захищати рубежі своєї країни. У спецназі ГРУ Юрій проявив себе як справжній герой, готовий ризикнути власним життям, заради бойових товаришів і цивільних людей, що опинилися у смертельній небезпеці. Поки герой фільму «На межі темряви» стоїть на захисті Батьківщини, дружина знаходить собі нового чоловіка - банкіра Смирнова, і разом з дочкою Нікою переїжджають в розкішні апартаменти.

Одного разу, Шатохін вирішує повернутися до мирного життя, і спробувати забути весь жах війни, який йому довелося пережити. Повернувшись до рідного міста, Юра дізнається погані новини: завод батька на межі банкрутства. Кримінальні структури намагаються встановити власну владу в місті і віджати завод якомога швидше. Але, це не найстрашніше - Ніка опиняється в небезпеці через діяльність свого вітчима. Заради порятунку дочки, колишній спецназівець кидає виклик кримінальному угрупованні, і починає нещадну війну злочинністю ...

Серіал Відплата 1 - 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Відплата » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відплата 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відплата всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відплата онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відплата (2018)