Бик (2019)

Фільм драма «Бик (2019)»:

Події фільму відбуваються в "лихі 90-ті", коли велика частина жителів величезної країни опинилася на межі виживання, а влада перейшла в руки кримінальних авторитетів, які встановлювали власні бандитські закони.

На тлі цілковитого хаосу і плутанини, моторний Антон Биків вирішує влитися в новомодні бригади рэкитиров. Вельмишановні в ті роки міцні хлопці, непогано заробляли, але й нерідко гинули під час розборок. Антон дуже швидко вписався в кримінальний колектив і навіть став лідером власної банди. Тепер, він став ватажком на прізвисько Бик. Гроші потекли рікою в сімейний бюджет бандита, а життя перетворилося в справжній вестерн, в якій було все: погоні, перестрілки, вбивства і розкіш.

Але одного разу герой потрапляє ментам. Несподівано, його рятує від тюрми впливовий авторитет, який просить натомість, надати йому послугу. Биков повинен разом з друзями, влаштувати погром на ринку, який кришують сусідні бандити. Опинившись у безвихідній ситуації, він виконує волю свого спасителя. Після чого починають гинути страшною смертю його дружки брали участь у беззаконні на чужому ринку. Тільки тепер, герой усвідомлює, що піддав небезпеці не тільки свою шкуру, але і свою сім'ю...

Дивитися фільм «Бик (2019)» онлайн в HD якості

  • 60
Ви легально дивіться кіно Бик (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бик (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бик (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бик (2019)