Бригада всі серії

Мелодрама Бригада  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серий
Премєра:
23 сентября 2002
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, боевик
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, криминал, боевик «Бригада »:

Дії кримінальної саги відбувається навколо 4 близьких друзів дитинства, які виросли в одному дворі. З часом життя розвело амбітних молодих людей з різним сторонам і чималу роль в цьому зіграли нові віяння змін: гласності, перебудови і демократичного курсу. Розвал величезної країни був вже неминучий. Набули права лихі 90-ті принесли з собою невпевненість у завтрашньому дні, свавілля і розбирання бандитських угруповань, безнадійність і повний крах. Саме в цей момент повертається в Москву демобилизовавшийся Саша Бєлов, який завжди був беззаперечним лідером компанії своїх вірних товаришів.

Тепер Саша Білий, Філ, Космос і Бджола стає впливовим столичним квартетом у злочинному світі, де правлять суворі закони і вижити може тільки найсильніший. А адже ніхто з них спочатку не планував цю незнайому їм паралель авторитетів та "злодіїв у законі". Хлопці просто хотіли заробити, але незаплановане вбивство змусило змінити плани компаньйонів. Вони мимоволі опиняються у вирі подій, і повернутися вже не представляється можливим. Тому молодим людям доводиться приміряти на себе роль поганих хлопців і почати прокладати свій шлях на темній стороні, де править безстрашність і холодний розрахунок.

Серіал Бригада 1- 13, 14, 15 серія дивитися онлайн всі серії підрят 15 серий

Дивитися серіал «Бригада » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Бригада 15 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бригада всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бригада онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бригада (2002)