Канікули суворого режиму

Мелодрама Канікули суворого режиму  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 августа 2009
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия, приключения
Режисер:
Тривалість:
113 мин.

Фільм драма, комедия, приключения «Канікули суворого режиму »:

Мелодраматична історія про те, як двоє абсолютно різних молодих людей: колишній оперативник Кольцов і злодій в законі Сумароков, опиняються в ролі піонерських вожатих в одному з літніх таборів. Все б нічого в цьому випадку, ось тільки потрапляють вони туди прямо після запланованого втечі з колонії суворого режиму. Тепер втікачі змушені ховатися видаючи себе за інших особистостей і пробуючи як вихователів норовистих і бешкетних хлопців. Останні не в захваті від режиму, який їм нав'язує піонерський табір, вважаючи, що у них канікули, час відпочинку та пригод.

Кольцов підходить до нового амплуа з великою відповідальністю, як і звик це робити завжди. Адже він, будучи досвідченим слідчим, два рази побував в Чечні, по необережності здійснює вбивство, за що і потрапляє у в'язницю. Там на зоні йому ніхто з в'язнів не радий. Бажаючи помститися за свою свободу, вони підлаштовують оперу несподівані підступи. Але бувалого детектива не залякати. Тут же він знайомиться з Сумароковим. При сприянні одного з чесних працівників охорони – Гагаріна, хлопці успішно збігають і губляться та, де їх навіть шукати не стануть. Поки ще друзі по нещастю не здогадуються, як все сталося позначитися на їх подальшу долю.

Дивитися фільм «Канікули суворого режиму » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Канікули суворого режиму онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Канікули суворого режиму дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Канікули суворого режиму онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Канікули суворого режиму (2009)