Бик і Шпиндель (2014) всі серії

Мелодрама Бик і Шпиндель (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 января 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, комедия «Бик і Шпиндель (2014)»:

Василь Шпинягин, він же відомий, як Шпиндель – злодій-невдаха, який звільнився з ув'язнення з колонії суворого режиму. Після відсидки він повертається в рідне містечко Приморськ, де в перший же день стикається зі своїм давнім і ненависним ворогом, слідчим за прізвищем Бик. Саме він і засадив Васю за грати на тривалий термін. Щоправда самого колишнього оперативника давно попросили з відділу внутрішнього розслідування і тепер він веде тихе і непримітне життя дачника. Василь не може пропустити такої нагоди дошкулити противнику. Він не зміг придумати нічого кращого, як стати його сусідом.

З того самого моменту Бик забуває про спокій і розмірених днинки. Шпиндель не упускає жодного зручного випадку, щоб не підколоти або висміяти чоловіка, що викликає в останнього шквал обурення і обурення. Зіткнення двох недругів питання часу, і воно неминуче, як і те, що недруги явно виявляють симпатію по відношенню до гарненької продавщиці Зойке. Чим закінчиться це протистояння суперників? І хто з них зможе взяти вгору, добитися розташування красуні? Схоже вони готові на все, лише б позбавитися від задоволення бачити один одного. У хід йде все: підступні інтриги, фарс і хитрість.

Серіал Бик і Шпиндель (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бик і Шпиндель (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бик і Шпиндель (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бик і Шпиндель (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бик і Шпиндель (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бик і Шпиндель (2014)