Полювання на вірного

Фільм мелодрама «Полювання на вірного »:

Красуня Ольга до останнього моменту сподівалася, що її бурхливий роман з одруженим коханим закінчиться для нього розлученням і вона зможе нарешті вийти за нього заміж. Але все вийшло з точністю навпаки. Її улюблений заявив їй, що дружина вагітна і скоро у них народиться син, а при такому розкладі, він не може залишити сім'ю. У відчаї Оля ділиться зі своєю колегою, що всі чоловіки брехуни і зрадники, які не здатні на відданість.

Будь у них хоч один шанс змінити, вони зроблять це не замислюючись. На що Тамара заперечила їй, привівши в приклад їх колегу Миколу, який з першим дзвінком зривається додому до коханої дружини і дітей. Завжди на зв'язку зі своєю половиною. Тоді Оля пропонує приятельці парі, що за короткий термін спокусить Колю і доведе, що вона помиляється. Тепер героїні потрібен план дій, як очарователь цього зразкового сім'янина і закохати в себе, так, щоб він забув про все на світі. Не може ж вона так легко програти цей спір і виявитися не правою. Тим більше, що обурення з приводу її особистого життя б'є в неї ключем і хто повинен за це відповісти. Так нехай це буде Микола. Левиця виходить на полювання і ніхто не зупинить її зійти з шляху до наміченої мети.

Дивитися фільм «Полювання на вірного » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Полювання на вірного онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Полювання на вірного дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на вірного онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Полювання на вірного (2018)