Білі троянди надії всі серії

Мелодрама Білі троянди надії  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
60 мин.

Серіал мелодрама «Білі троянди надії »:

Молода і красива дівчина Женя, навчається в музичному училищі і мріє стати відомою співачкою. Але, поки вона користується популярністю лише серед своїх знайомих студентів, які проживають разом з нею в гуртожитку. Одного разу героїня мелодрами Білі троянди надії знайомиться з хорошим хлопцем Федором.

Між ними виникає взаємне почуття першої любові. Молоді люди дуже серйозно ставляться до свого майбутнього та планують після навчання, узаконити свої стосунки на все життя. Тільки відбувається непередбачене: Федора відправляють на практику далеко від коханої, піднімати грандіозне будівництво. На прощання закохані поклялися у вірності один одному. Через рік розлуки студентка, як і раніше вірить, що її милий скоро повернеться і вони одружаться. Тільки від нареченого немає ні слуху, ні духу. Після закінчення навчання, Євгенія виселяється з гуртожитку і підшукує для себе нове житло. Тим часом, Федір посилає своїй нареченій довгоочікувана звістка про швидке повернення.

Комендант гуртожитку недбало поставилася до найважливішого листа в житті обох закоханих і не передала його Дружині. Дівчина подумала, що улюблений забув її і знайшов собі іншу. Тільки Федя повернувся, і першим ділом кинувся до коханої. Він купив білі троянди надії і відправився за старою адресою. Ось тільки Жені давно тут немає, і ніхто не знає де вона тепер живе. Незабаром дівчина вийшла заміж за іншого і родила йому дітей. От тільки замість щастя, вона знайшла муки, нестерпний розлуку з дітьми і зрада чоловіка...

Серіал Білі троянди надії 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Білі троянди надії » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Білі троянди надії 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Білі троянди надії всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Білі троянди надії онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Білі троянди надії (2011)