Васильки всі серії

Мелодрама Васильки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Васильки »:

Оля - звичайна сільська дівчина, вона молода і красива і як часто буває, закохана в самого кращого хлопця в селі. Заради свого коханого Васі, дівчина йде зі школи після дев'ятого класу і надходить в училищі. Тепер Оля живе в гуртожитку і всюди слідує за своїм коханим.

Навіть дізнавшись про його захоплення старшокурсниця, Оля продовжує боротися за свою любов. Одного разу на одному з гулянь в общаге, Вася звертає увагу на Олю і вони разом, проводять незабутню ніч. Відразу після цього, Васю забирають в армію, а Оля дізнається що вагітна ...

Серіал Васильки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Васильки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Васильки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Васильки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Васильки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Васильки (2013)