Нічна фіалка

Фільм мелодрама «Нічна фіалка »:

Багатий і впливовий чиновник містить молоду і красиву дівчину Риту, яку він витягнув з будинку розпусти. Він забезпечив її всім, чим тільки можна, попросивши натомість лише про вірність. Дівчина, хоч і не любить цього жорстокого і цинічного людини, стримує свою обіцянку, але рівно до того моменту, поки не зустрічає молодого хлопця. Олексій - студент МДУ, розумний, добрий і чуйний хлопець, який виріс в хорошій сім'ї.

Після того, як молода людина познайомився з Ритою, він відразу ж закохався в неї. Льоша не звертав уваги на темне минуле дівчини і на те, що вона була не вільна. Покровитель Ріти, дізнавшись про нове захоплення співмешканки, позбавляє дівчину за все, що колись дав їй, і виганяє її з дому. Закохана пара переїжджає в маленький дачний будиночок, що б провести тут літо. Восени Олексій збирається влаштуватися на роботу, і у них з'являться гроші, щоб знімати квартиру і почати нове життя ...

Дивитися фільм «Нічна фіалка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Нічна фіалка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нічна фіалка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нічна фіалка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нічна фіалка (2012)