Жити з Надією всі серії

Мелодрама Жити з Надією  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 квітня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Жити з Надією »:

Молода людина на ім'я Олексій працює архітектором. Він намагається застосувати хитру і уявну ідеальної схему: оформляє опікунство над самотньою пенсіонеркою Надією Альбертівна. Натомість немічна стара зобов'язується передати йому в спадок квартиру, розташовану в центрі столиці. Здавалося б, Олексію крупно повезло. Але він не підозрює, які таємниці приховує здавалася спокійною бабуля. Також господиня квартири поступово починає вважати, що опікати треба не її, а молодої людини, і приймається настирливо лізти в його нелегке життя.

В тому числі, втручається в особисті відносини квартиранта. Його кохана любить інтимне життя з другою половиною. Вона є привабливою спокусницею, яка вирішила спробувати постійні відносини. Але нормально провести час удвох для закоханих проблематично, адже Надія Альбертівна просто так не дає їм усамітнитися і любить роздавати поради, про які ніхто не просив. Дійсно, самотній пенсіонерці більше нічим зайнятися, а тут вона побачила привід підняти собі настрій і відчути, що комусь потрібна. Олексій, в свою чергу, живе з надією, що сива підопічна заспокоїться і перестане дошкуляти його.

Серіал Жити з Надією 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жити з Надією » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Жити з Надією 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жити з Надією всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жити з Надією онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Жити з Надією (2021)