Поспішайте кохати (2014)

Фільм мелодрама «Поспішайте кохати (2014)»:

Проблеми в особистому житті змушують льотчика написати заяву на розрахунок і подати на розлучення. Антон змушений шукати нову роботу і відповідне житло. Тим часом благовірна Марина, працює стюардесою, відмовляється віддавати чоловікові-негідникові дочку Кіру. Жінка вважає, що колишній чоловік не зуміє добре піклуватися про їх загальну дитину, тому дамочка звертається за допомогою до няні. Під час чергового виїзду дружини Антон викрадає дитину і перевозить Кіру жити до себе в комунальну квартиру. Нової сусідської стає розведена Ася.

Дівчина відмовилася прощати зраду чоловікові-олігарху Стасу і вирішила, що зуміє все в житті досягти і без грошей. Між двома людьми, не звикли жити в подібних умовах, розвертається конфліктна ситуація. Кожен намагається відстояти свою позицію. Нескінченні суперечки змушують сусідів встановити графік перебування на кухні та у ванній кімнаті. Поступово скандали завершуються, і між молодими людьми постає довірчі відносини. Ася розуміє, що закохалася в Антона і чоловік готовий відповісти взаємними почуттями. Кіра добре ставиться до можливої мачусі, але утворилася ідилію руйнує поява на порозі квартири Марини і Стаса.

Дивитися фільм «Поспішайте кохати (2014)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Поспішайте кохати (2014) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Поспішайте кохати (2014) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поспішайте кохати (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Поспішайте кохати (2014)