Іронія кохання (2020) всі серії

Мелодрама Іронія кохання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Іронія кохання (2020)»:

Аля була щаслива в своєму затишному і маленькому світі, де було місце улюбленій роботі і її рідним: чоловікові Антону і маленької дочки Груні. Але все виглядало так тільки для оточуючих, ніхто не знав, що жінка живе з тираном, який частенько б'є її, а та мовчить і терпить заради дитини. Адже кожного разу після чергового нападу гніву чоловік просив вибачення і обіцяв, що більше не повториться подібного. Але одного разу все зміниться і станеться це в той день, коли Алевтина познайомиться з оперативником Віктором.

Між молодими людьми трапляється бурхливий роман, після чого один відхід від дружини, а інша нарешті залишає Антона. Хоча і тут щастя виявиться швидкоплинним. Жалісливий Віктор останнім часом приділяє занадто часу спиваються колишній дружині, а Аля з ревнощів заводить коханця американця. Правда про тих відносинах спливають випадково, після трагедії, що сталася, через яку Аля отримує термін. На руках Віктора залишається маленький син і Груня. Йому доведеться звільнитися з внутрішніх органів і повернутися до Юлі, але в цей же час на свободу виходить Алевтина.

Серіал Іронія кохання (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Іронія кохання (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Іронія кохання (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Іронія кохання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Іронія кохання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Іронія кохання (2020)