Заради життя (2020) всі серії

Мелодрама Заради життя (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
15 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Заради життя (2020)»:

Алеся Виноградова добра і романтична особа, яка працює в провінційному агентстві нерухомості. Колеги героїні сміються над нею, що вона завела собі пажа - Данилу. Хлопчина друг дитинства і відчайдушно закоханий в неї, кожен день зустрічає її після роботи. Але героїня мріє про інших відносинах, повні пристрасті і вогню. Одного разу в її містечку з'явиться харизматичний Костянтин, який прибув зі столиці у відрядження. Успішний підприємець буквально зачаровує провінціалку і спалахує роман, після чого Аля розуміє, що чекає дитину від коханого. Вона йому визнається в цьому і той з радістю сприймає звістку. Але є щось, що турбує його.

Костик розповідає нареченій, що боїться за малюка, так як в їх рідні поширене рідкісне генетичне захворювання. Пара їде в Москву, щоб зробити аналіз, але на щастя результат виявляється негативним. Майбутня мама щаслива, а її наречений, пославшись на справи зникає з її життя назавжди. Проходить деякий час і Алеся не знаходить собі місце, все ж вирішує відправитися в мегаполіс на пошуки зниклого Костянтина. Весь цей час душевних страждань і розчарувань поруч був Денис, який і пропонує свою допомогу.

Серіал Заради життя (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Заради життя (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Заради життя (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заради життя (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заради життя (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заради життя (2020)