Щастя можна дарувати (2020) всі серії

Мелодрама Щастя можна дарувати (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Щастя можна дарувати (2020)»:

Якщо Асю Рибкіну запитати, чи щаслива вона?! Жінка відповість не замислюючись, що так. Адже для спокійного і радісного існування у неї є абсолютно все: нехай і низькооплачувана, але улюблена робота, вірний чоловік, затишний будинок і її рідні. Вона дуже пишається своїм чоловіком Степаном і перспективним сином програмістом. Правда перебуваючи в ейфорії щастя, героїня давно перестала помічати, що її сімейний човен життя, не перший рік, як дала тріщину і впевнено йде до дна.

Чоловіче, не тільки зраджує їй направо і наліво, але і приховує від неї справжні доходи. І це дозволяє йому вільно почуватися на приватній території, куди вхід навіть дружині суворо заборонено. А у синочка теж все не так радісно, як хотілося б матері. У хлопця з'явився небезпечний противник, і справа приймає серйозний оборот. Дуже скоро трагічна випадковість і назавжди кардинально змінить життя доброю і чуйною Асі. Все, що вона з таким трудом створювала і заради чого жила, втратить сенс. Втрата роботи, зрада коханої половини і арешт Григорія все це ляже на її тендітні плечі непосильною ношею. Чи знайде вона в собі сили боротися за правду, пробачити коханого і почати життя з нуля.

Серіал Щастя можна дарувати (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Щастя можна дарувати (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щастя можна дарувати (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щастя можна дарувати (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя можна дарувати (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щастя можна дарувати (2020)