Пристрасть всі серії

Серіал драма «Пристрасть »:

Головними героями мелодраматичної історії стають два дорослих людини, яких доля зіштовхне абсолютно випадково. Вони ще не знають, що дуже скоро між ними спалахнуть романтичні почуття, який переростає в пристрасний роман, перетворилася в небезпечний клубок інтриг і таємних бажань. Ця раптова і божевільна любов вихром ввірветься в їх розмірене існування, адже кожен з них вільний. І тепер після того, коли обставини в їх житті так кардинально змінилися, потрібно ховатися, брехати, озиратися і бути підприємливими.

Вони не раз зададуть собі питання, для чого їм все це і куди заведе ця сама зв'язок? Чи зможуть вони зробити боляче своїм близьким і заради свого благополуччя, комфорту і щастя зламати звичний уклад рідних. Невідомо чим закінчитися любовна епопея і які відносини зберігатися у них з улюбленими людьми? Припустимо на шляху до особистого щастя переступити ту межу, коли подружня зрада перетвориться в злочин? Куди приведе їх коханих амбіції, бажання і на що вони виявляться здатні заради досягнення поставленої мети? Настільки все між ними серйозно, щоб зруйнувати відразу те, що будувалося довгі роки? Це покаже тільки час!

Серіал Пристрасть 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Пристрасть » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пристрасть 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пристрасть всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пристрасть онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пристрасть (2020)