Новорічний детектив

Фільм мелодрама «Новорічний детектив »:

Головна героїня романтичного фільму живе і працює в столиці. Наближаються Новорічні свята, які несуть в собі особливу світлу атмосферу надій та звершень. Більшість людей чекає цей час з трепетом і хвилюванням. Так і Галина у передноворічній суєті і переживання зовсім випадково зустрічає свою першу любов. З Едуардом вони вчилися разом ще в школі і тоді відчували один до іншого романтичні почуття. І тепер після багатьох років любовна пристрасть спалахує з ще сильніше і яскравіше. У підсумку пара вирішує, що повинна провести майбутні свята разом. Навіщо відмовлятися від того, до чого підштовхує тебе сама доля.

От тільки ніхто з коханих не очікував, що зіткнутися в найближчому майбутньому з цієї та інтригуючою детективною історією, а не прекрасним любовним романом. Просто закохані не зважай тієї обставини, що за той час, що вони не бачилися, кожен з них прожив свою епопею. Їх характери і уподобання змінилися під тягарем обставин, випробувань і тепер це зовсім інші Едуард і Галя. Вони вже не такі наївні, чисті й безкорисливі, як в юнацтві і все це скоро виявиться на поверхні пріоритетів. Може часом варто просто з вдячністю відпускати минуле і не намагатися повернути його?

Дивитися фільм «Новорічний детектив » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Новорічний детектив онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Новорічний детектив дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новорічний детектив онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Новорічний детектив (2010)