Новорічний янгол

Фільм мелодрама «Новорічний янгол »:

Напередодні новорічного свята героїня фільму позбавляється даху над головою, і нехай навіть це була кімната в гуртожитку. Не знаючи, як бути далі і куди податися бідна дівчина зовсім випадково знайомиться з хлопцем, який також переживає не найкращі часи напередодні торжества. Він серйозно посварився зі своєю нареченою. Тепер обіцянку дане батькам про те, що найближчим часом він представить їм свою кохану опиняється під загрозою. На пару з новою приятелькою він їде в своєму автомобілі і потрапляє в аварію.

Завдяки щасливому випадку, все закінчилося незначними забоями, але водія все одно забрали в лікарню, де і перебувала весь цей час поруч з постраждалим героїня. Молода жінка дбала про нього поки не прибули родичі її підопічного. Рідні без сумніву взяли усміхнена і неспокійну красуню за улюблену їхнього сина і звичайно запросили її до себе в будинок зустрічати Новий рік. Там вона знайомиться з братом свого «жениха», в якого закохується з першого погляду. Що ж робити в це безвихідній ситуації їй? Любов виявилася взаємною, але обставини проти неї. Як пояснити добрим і милим гостинним господарям, що вони помиляються ?!

Дивитися фільм «Новорічний янгол » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Новорічний янгол онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Новорічний янгол дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новорічний янгол онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Новорічний янгол (2018)