У зоні доступу кохання (2016)

Мелодрама У зоні доступу кохання (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
92 мин.

Фільм комедия, мелодрама «У зоні доступу кохання (2016)»:

Головна героїня фільму "В зоні доступу кохання" - добра, турботлива і красива жінка на ім'я Анна. Незважаючи на свій тридцятип'ятирічний вік, вона самотня і нещасна. Зовсім недавно у Анни був роман з одруженим чоловіком, але, нічого хорошого ця любов не принесла, крім страждань і розчарувань. Її коханець вважав за краще свою дружину і не став розривати з нею стосунки.

Напередодні Нового року, Аня потрапляє легке ДТП і знайомиться з другим учасником Андрієм. Чоловік виявився порядною і пристойною людиною, якого недавно зрадила дружина. Завдяки новорічного події, двоє людей зав'язують від носіння і намагаються сподобатися один одному ...

Дивитися фільм «У зоні доступу кохання (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно У зоні доступу кохання (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм У зоні доступу кохання (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У зоні доступу кохання (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » У зоні доступу кохання (2016)