Дорога моя донечка

Фільм мелодрама «Дорога моя донечка »:

Двадцятирічна Вероніка виросла провінційному селі без батьків. Її вихованням займалася тітка, яка дбала про неї, як про рідну доньку. Багато років тому, батько кинув її маму на сьомому місяці вагітності, а сам поїхав у Москву до іншої. Нещасна жінка пережила сильне потрясіння і померла під час передчасних пологів. Тепер, юна героїня фільму «Дорога моя донечка» збирається знайти батька-зрадника і помститися йому за смерть мами.

Від тітки вона дізнається, що її недолугий батько Федір Славянов, став відомим вченим і досяг становища в суспільстві. Вероніка влаштовується покоївкою в будинок батька, і шукає будь-яку можливість, щоб поквитатися. Але одного разу, вона знайомиться з сином батька Володимиром, і закохується в нього з першого погляду ...

Дивитися фільм «Дорога моя донечка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дорога моя донечка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дорога моя донечка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога моя донечка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дорога моя донечка (2011)