Лекції для домогосподарок

Фільм мелодрама «Лекції для домогосподарок »:

Літо 1977 року. Катерина перспективна 18-річна спортсменка, скромна улюблениця батьків, вирушає з групою плавчинь в міжнародний спортивний табір. До складу команди також входить непримітний представник відповідних органів, покликаний спостерігати, доповідати і запобігати. Катерина знайомиться там з красенем Костянтином, який виявляється таким уважним і милим. Хлопець зачарований стрункою і наївною провінціалкою.

Пара проводить бурхливу ніч разом, а на ранок коханий повертається в Париж, де його чекає фіктивна дружина-француженка. Втеча з Батьківщини було сплановано заздалегідь, але зустріч з Катею виявляється спонтанною. Дівчина про все дізнається трохи пізніше, і її романтичний зв'язок з «зрадником» не пройшла для нього безслідно. Мало того, що її спортивна кар'єра пішла назавжди під укіс, так ще несподівана вагітність. Героїня народила доньку, але той порив пристрасті змінив її назавжди. Пройшли роки, Костя змогла багато добитися в житті, ставши відомим професором психології.

Він багато їздив по світу, читаючи лекції в університетах. Катерина з коменданта гуртожитку перетворилася на успішну бізнес-леді, що володіє власним готелем. Одного разу їм судилося зустрітися в тому самому місці, де вони вперше зіткнулися. Але Костик ще навіть не помітив, а вона гордо пройшла повз, вирішивши не розбурхувати минуле, тим більше що коханий був зі своєю дружиною. Пізніше їх спільна донечка, також захоплена психологією, приїде на лекції батька в Москву. Після спілкування чоловік зрозумів, що перед нею його плоть і кров, яка увібрала в себе найкраще від батьків, але більш розкута і вільна.

Дивитися фільм «Лекції для домогосподарок » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Лекції для домогосподарок онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Лекції для домогосподарок дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лекції для домогосподарок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Лекції для домогосподарок (2012)