Свідоцтво про народження всі серії

Мелодрама Свідоцтво про народження  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
3 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Свідоцтво про народження »:

Ольга та її чоловік Ігор, пережили жахливу трагедію: кілька років тому безслідно пропала їхня маленька дочка. Поліція не змогла знайти дівчинку і справа на цьому закрилося. Всі ці роки, Оля сподівалася і вірила, що її дочка жива і скоро знайдеться, а її чоловік давно змирився і знайшов собі розраду в численних зв'язках з жінками. Одного разу, героїня фільму "Свідоцтво про народження" знайомиться з красивою і уважним чоловіком з Москви — Женею.

Після першого побачення, Ольга закохується в нього і закручує любовний роман. Незабаром її ревнивий чоловік дізнається про роман дружини і вирішує її провчити. Жорстокий Ігор гвалтує і сильно б'є свою дружину. Оля кидає все і біжить в Столицю до свого коханого Євгенію. Але, виявляється, що добрий і турботливий коханець, лише гикав розваг, а вдома у нього є дружина і двоє дітей...

Серіал Свідоцтво про народження 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Свідоцтво про народження » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Свідоцтво про народження 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свідоцтво про народження всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свідоцтво про народження онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свідоцтво про народження (2017)