Віражі долі (2019) всі серії

Мелодрама Віражі долі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 вересня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Віражі долі (2019)»:

Ліза з раннього дитинства випробувала на собі всю несправедливість долі. Вона залишилася без батьків і її визначили в сирітський притулок. Весь цей час дівчинці переконували, що у неї нікого немає з родичів, тому її не зможуть забрати.

Після повноліття, дівчина закохується в свого товариша по нещастю. Хлопець теж сирота, разом вони хочуть будувати світле майбутнє. Але це виявилося лише мріями героїні. Чоловік після народження дитини перестав навіть робити спроби знайти хоч якийсь заробіток. Ліза хапалася за будь-яку роботу, аби прогодувати сім'ю. Чоловік пив і тільки кричав на неї. Ліза втомилася від такого життя, але не знала, як змінити її.

Несподівано дівчина отримує лист. Це послання від матері, яка багато років намагалася знайти зв'язок з дочкою, але так і не зважилася на цей вчинок. Виявилося, вона спеціально визначила дівчинку в дитячий будинок, щоб та не порушувала її сімейне життя з заможною людиною. Ліза із задоволенням приймає запрошення переїхати в батьківський маєток. Але і цієї події перешкодили обставини. У будинок увірвалися невідомі зі зброєю, вбили всіх в будинку і викрали коштовності. Поліція насамперед підозрює Лізу, адже вона могла дати наводку.

Серіал Віражі долі (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Віражі долі (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Віражі долі (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Віражі долі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Віражі долі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Віражі долі (2019)