Два квитки у Венецію

Фільм мелодрама «Два квитки у Венецію »:

Народна артистка Росії Євгенія Симонова і заслужена артистка Української РСР Ірина Шевчук ( «А зорі тут тихі ...», «Білий Бім Чорне Вухо»), а також Анатолій Руденко, який почав свою кар'єру з популярного серіалу «Прості істини» і успішно продовжує її ( « петля »,« Руда »,« Честь маю »,« Дві долі) в мелодрамі Анни Кельчевская, яка зняла бойовик «Зрушення». «Два квитки до Венеції» - це романтична і драматична історія кохання, перевіреної часом.

Однокурсники Саша і Ліза щиро любили один одного і мріяли про прекрасне майбутнє, зрозуміло, спільному. Після випускних іспитів молоді люди планували виїхати до Венеції. Але батьки дівчини хотіли видати свою дочку заміж не за бідного студента, а за сина однієї впливової людини, адже цей економічно вигідний шлюб послужив би гарантом блискучого майбутнього. Здавалося б, серцю не накажеш, але під натиском батьків Ліза все-таки вибрала щастя за розрахунком. І лише через десять років доля знову звела її з Сашком.

Дивитися фільм «Два квитки у Венецію » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Два квитки у Венецію онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Два квитки у Венецію дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Два квитки у Венецію онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Два квитки у Венецію (2011)