Проїзний квиток всі серії

Мелодрама Проїзний квиток  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 марта 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Проїзний квиток »:

Сергій ніяк не очікував, що цей сонячний і приємний день піднесе йому такий дивовижний сюрприз, він зустріне дівчину своєї мрії – Тетяну. Але схоже хлопець занадто рано зрадів, вважаючи себе щасливчиком. Номер телефону коханої, який він записав на клаптику паперу, через непорозуміння потрапляє в пральну машинку. З цього злощасного моменту його існування перетворюється в низку пошуку – безнадійного і нескінченного, з якого він знає лише те, що красуню звуть Таня. Як у величезному мегаполісі знайти єдину, яка відразу запала в серце, залишивши там незгладимий слід.

А може і вона захоче ще раз побачити Сергійка і зараз думає про нього? Хто ж міг припустити, що заповітний номер буде постиран?! Він розгублений і не знає, як вчинити далі, але здаватися не збирається. У незнайомки залишився його проїзний квиток, може вона також постарається зробити крок йому назустріч? Це всього лише одна з численних припущень. Це романтична і повчальна історія, повна випробувань, розчарувань, про те, що потрібно завжди вірити і не падати духом і тоді доля обов'язково подарує шанс. Адже якщо вистояти до кінця і не здатися, то це дійсно справжня любов.

Серіал Проїзний квиток 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Проїзний квиток » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Проїзний квиток 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Проїзний квиток всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проїзний квиток онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Проїзний квиток (2011)