Тариф Новорічний (2008)

Фільм фэнтези, комедия «Тариф Новорічний (2008)»:

Андрій вирішує зробити собі подарунок і купує новий мобільний телефон. У той же момент щасливому покупцеві трохи дивна дівчина-продавщиця пропонує підключити його придбаний смартфон до новорічного тарифу. Хлопець ні про що не підозрюючи погоджується, не знаючи, до чого призведе необдуманий вчинок. У святкову ніч молода людина набирає випадковий номер, щоб просто від відчаю самотності привітати незнайомий голос з Новим роком. На подив героя нею виявляється привітна красуня Альона.

Їй також, як і Андрію сумно, з причини того, що від неї пішов коханий, зробивши такий своєрідний і неприємний сюрприз у найважливіше свято року. Трохи поговоривши хлопці домовляються зустрітися, але ніхто з них не очікував підступу, в який складно повірити або пояснити. Як виявилося, пізніше романтична подружка юнаки живе в 2008, а він у 2009. Як це вийшло і чи зможуть герої подолати цю тимчасову пролом між минулим і майбутнім. І чи це взагалі можливо?! Тепер у Андрія лише одне заповітне бажання, побачити ту, яка стала для нього найкращою, бажаною і коханою. Тому він постарається зробити неможливе, адже головне сильно захотіти.

Дивитися фільм «Тариф Новорічний (2008)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Тариф Новорічний (2008) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Тариф Новорічний (2008) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тариф Новорічний (2008) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тариф Новорічний (2008)