Всупереч здоровому глузду (2008)

Мелодрама Всупереч здоровому глузду (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 октября 2008
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма, мелодрама, криминал
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Фільм драма, мелодрама, криминал «Всупереч здоровому глузду (2008)»:

Мариночка - красуня, розумниця і прекрасний фахівець в своїй професії ландшафтного дизайнера. Дівчина обожнює свою роботу і віддається їй повністю, тому від бажаючих скористатися її послугами немає відбою. Вона щаслива, не тільки тому що їй пощастило знайти собі справу до душі, а ще тому, що коханий хлопець - Олександр зробив їй пропозицію. Наречена в найближчі вихідні повинна представити свого майбутнього чоловіка високопоставленому батькові. Але запланованої зустрічі не судилося відбутися, оскільки напередодні Саша оголошує Марині, що між ними все закінчено.

Нічого не розуміє наречена намагається зупинити його і вибігає слідом за нареченим залишивши ключі всередині. Двері зачиняються, а сльози відчаю душать нічого не розуміє жінку. Чому він так вчинив з нею. Справитися з маленьким казусом і потрапити назад в житло їй допомагає випадковий знайомий Богдан Прокоф'єв. Хлопець колишній офіцер, якому за деякими обставинами довелося відбувати заключний термін. Тепер він на волі з чистою совістю, без грошей і житла. Маришка пропонує йому на знак подяки за добрий вчинок і за символічну оплату зіграти роль Олександра. Правда за що його посадили той воліє промовчати, але на пропозицію після деякого часу погоджується.

Дивитися фільм «Всупереч здоровому глузду (2008)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Всупереч здоровому глузду (2008) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Всупереч здоровому глузду (2008) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Всупереч здоровому глузду (2008) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Всупереч здоровому глузду (2008)