Рік у Тоскані (2014) всі серії

Серіал мелодрама «Рік у Тоскані (2014)»:

Головні герої драматичного фільму закохана і щаслива пара – Рита та Ілля, які готуються до весільного торжества. Молодий талановитий архітектор, обожнює свою творчу роботу і отримує від неї справжнє задоволення. Черговим проектом молодого фахівця стає – вілла в Тоскані для заможної сім'ї мільйонерів Фарбеев. Красуня наречена тим часом не відстає від коханого і забезпечує матеріальну базу для шукань коханого, перебуваючи в Москві. Дівчина також, як і він закінчила архітектурний, але їй довелося відмовитися від омріяної кар'єри заради просування свого обранця.

За день до майбутнього весілля з Ритою трапляється історію, де їй чудесним чином вдалося врятувати з-під коліс маршрутки відомого актора Майка, здійснивши героїчний вчинок. Поки вона возиться з примхливої зіркою, заспокоюючи його, намагаючись привести до тями, її хлопець гине в ДТП. Молода жінка важко переживає шокуючу звістку, але знаходить в собі сили подолати душить її біль і розпач, і відправляється в Тоскану, щоб закінчити справу, розпочату її Іллею.

Серіал Рік у Тоскані (2014) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Рік у Тоскані (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рік у Тоскані (2014) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рік у Тоскані (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рік у Тоскані (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рік у Тоскані (2014)