Забуваючи про все (2019) всі серії

Мелодрама Забуваючи про все (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Забуваючи про все (2019)»:

Молода і наївна Людмила, обожнює свого чоловіка-красеня Віталія, який не завжди відповідає їй взаємними почуттями. Поки дружина працює на благо сім'ї, недолугий чоловік живе в своє задоволення і витрачає сімейний бюджет на особисті потреби. Одного разу, Віталій знайомиться з молодою і красивою дівчиною, в яку закохується з першого погляду. Заради чарівної панни, він вирішує не тільки кинути Люду, але й обчистити її до нитки. Разом з підступною жінкою, чоловік організовує власне викрадення і вимагає від дружини величезний викуп. Щоб врятувати коханого, героїня фільму «Забуваючи про все» знаходить необхідну суму, але при цьому, залишається без просторої квартири, хорошої роботи і самого кращого чоловіка. Тепер, їй доведеться до кінця своїх днів розплачуватися з боргами і жити в постійному страху.

Тим часом, заможний юрист і головний акціонер великого підприємства Сергій Карелін, не може пробачити собі смерть коханої дружини, яка загинула в аварії. Крім цього, батько-одинак переживає за свого сина, який замкнувся в собі й перестав говорити. Щоб допомогти своїй дитині, товстосум наймає психолога, чарівну жінку Галину. Він навіть не підозрює, що під маскою висококласного фахівця, ховається зухвала шахрайка, яка поклала око на стан Сергія.

Одного разу, доля піднесе героям шанс все виправити і почати життя з чистого аркуша. Тільки, чи зможуть вони скористатися цією чудовою нагодою?

Серіал Забуваючи про все (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Забуваючи про все (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Забуваючи про все (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Забуваючи про все (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Забуваючи про все (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Забуваючи про все (2019)