Випадкова наречена (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Випадкова наречена (2018)»:

Настя - молода і красива дівчина, яка працює лікарем "швидкої допомоги". Добра, ввічлива і чуйна героїня, завжди намагається приділяти більше часу своїй роботі і своїм пацієнтам. На особисте життя, часу зовсім не залишається, і з цим Настя давно змирилася. Одного разу, вона знайомиться з молодим, чарівним і шляхетним чоловіком Сергієм Ігнатьєвим, який підкорив її серце з першого погляду.

Впевнений в своїх почуттях Сергій, робить пропозицію героїні фільму «Випадковий наречена» і отримує позитивну відповідь. Настя не може повірити своєму щастю: вона скоро стане дружиною самого прекрасного чоловіка на світі. Тільки, після весілля життя дівчини перетворюється на справжнє пекло. Чоловік виявляється справжнім садистом і негідником. Він знущається над своєю дружиною і робить все, щоб зробити її життя нестерпним. Незабаром дівчина опиняється перед складним вибором: терпіти приниження і побої, або бігти геть від власного чоловіка?

Серіал Випадкова наречена (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Випадкова наречена (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Випадкова наречена (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Випадкова наречена (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Випадкова наречена (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Випадкова наречена (2018)