Щасливий квиток всі серії

Мелодрама Щасливий квиток  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 апреля 2012
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Щасливий квиток »:

Кожен день молодої красивої дівчини Насті розписаний по хвилинах. Робота лікарем швидкої допомоги забирає все і часу на особисте життя практично не залишається. Однак завдяки доленосною зустрічі Настя все ж знаходить свою другу половинку. Його звуть Сергій, він - наближений до сім'ї великого бізнесмена Марка Князєва.

Всеохоплююча пристрасть оволоділа головною героїнею. Дівчина зовсім втратила голову від любові до свого молодого обранця. Тим більше що через тиждень красивих залицянь, шикарних букетів і дорогих подарунків, Ігнатьєв робить пропозицію руки і серця. Настя безмежно щаслива. Здавалося б, це справжнісінький щасливий квиток в життя: її обранець гідний і багата людина. Але наступні події і випадково почута таємну розмову «новоспеченого» чоловіка руйнують мрії. Тепер перед дівчиною постає дилема - просто піти і забути про все, як про страшний сон, або ж будувати план помсти, прикидаючись щасливою нареченою ...

Серіал Щасливий квиток 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Щасливий квиток » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щасливий квиток 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щасливий квиток всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щасливий квиток онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щасливий квиток (2012)