Дура (2021) всі серії

Мелодрама Дура (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
6 листопада 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дура (2021)»:

Катерина працює звичайним перукарем у провінційному місті. Ні чоловіка, ні бойфренда вона не має. Кар'єрних амбіцій та мрій теж немає. За очі багато людей жорстоко називають героїню "дурою". Якось керівниця, яку звуть Вікторія, робить на день народження підлеглою нестандартний подарунок. Начальниця символічно і в жартівливо-знущальній формі підносить Каті свого чоловіка Матвія, а на додачу - лотерейний квиток (мовляв, ось, як тобі пощастило, люба). Справа в тому, що сама Вікторія знайшла собі вигіднішу другу половину – багатого та впливового господаря ковбасного підприємства Аркадія Павловича.

Тож колишній чоловік, який не має особливих досягнень і перспектив, більше егоїстці Віці не знадобиться. Вона цинічно думає: "Не пропадати ж добру!". Але жорстокий жарт призводить до несподіваних результатів. Весілля Вікторії за деякий час зривається. Матвій ближче дізнається Катю, розуміє, що зовсім вона не дурниця, і навіть щиро закохується в «наречену». Символічний лотерейний квиток раптово виявляється виграшним. До чого призведе ця заплутана та курйозна трагікомічна ситуація? Як складатимуться відносини Матвія та Катерини?

Серіал Дура (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дура (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дура (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дура (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дура (2021)