Мільйонерка (2017) всі серії

Мелодрама Мільйонерка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Мільйонерка (2017)»:

Героїня фільму Мільйонерка — молода жінка на ім'я Світлана. Вона готується до свого дня народження і передчуває радість довгоочікуваної події. Але, в цей день замість подарунків, вона втрачає коханого чоловіка, житло і роботу. Жінка виявляється в самій гущавині неприємностей і проблем, які обрушилися всі разом.

Але, виявляється, що не все так погано: лотерейний квиток який подарували подруги виявився виграшним, і Світла в одну мить стає мільйонеркою. Тепер, коли з'явилися величезні гроші, можна почати все з початку. Тільки неприємності не залишають Світла надовго. Вона знайомиться з красивим молодим чоловіком, який закрутив їй голову. Вона навіть не підозрювала, що цей ловелас полює за грошима...

Серіал Мільйонерка (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мільйонерка (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мільйонерка (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мільйонерка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мільйонерка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мільйонерка (2017)