Помилковий лист всі серії

Мелодрама Помилковий лист  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 мая 2018 19 июня 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Помилковий лист »:

Молода жінка на ім'я Анна, працює у великій компанії і дуже сподівається отримати заслужене підвищення. Але, незважаючи на всі її труди і старання, сувора начальниця Світлана не поспішає заохочувати її. Незабаром стає відомо, чому Світу постійно на нервах — вона збирається вийти заміж за коханого чоловіка. Аня сподівається, що після весілля, вона стане добрішим і розгляне її кандидатуру на посаду старшого архітектора.

Поки Аня була зайнята кар'єрою, її коханий закрутив роман з дугою дівчиною. Для героїні фільму «Лист помилково» це зрада виявилося найсильнішим потрясінням. Адже вона дуже любила цю людину і готова була заради нього — абсолютно на все. Подруга пропонує написати лист цьому негідникові і висловити все, що накопичилося в душі відданою Анюти. Ось тільки це електронне послання потрапляє помилково іншому хлопцю, який збирається одружитися. А нареченою цього хлопця виявляється Світла, яка з жахом прочитала цей лист...

Серіал Помилковий лист 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Помилковий лист » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Помилковий лист 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Помилковий лист всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Помилковий лист онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Помилковий лист (2018)