Дім на холодному ключі (2016) всі серії

Мелодрама Дім на холодному ключі (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Дім на холодному ключі (2016)»:

Головна героїня фільму "Будинок на холодному ключі" - молода дівчина Орися, яка провела все своє дитинство у дитбудинку. Весь цей час вона була впевнена, що у неї немає рідних на білому світі, але, несподівано їй приходить дивний лист. Виявляється, їй пише матір, яка сильно хворіє і хоче залишити їй у спадок.

Орися не могла повірити своєму щастю і припустила, що це злий жарт. Але, незважаючи на свої здогади, вона відправляється в невелике містечко під назвою Марежино. На місці вона вирішує провести генетичну експертизу, щоб напевно з'ясувати всю правду. Під час розслідування дівчина знайомиться з Іллею, і між ними виникає бурхливий роман. Але, не все так солодко: Аріна зауважує, що за нею хтось стежить і робить все, щоб вона прибрала з міста...

Серіал Дім на холодному ключі (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дім на холодному ключі (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дім на холодному ключі (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дім на холодному ключі (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дім на холодному ключі (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дім на холодному ключі (2016)